Bruinsma Advocaten

Tarieven

Bruinsma Advocaten hanteert verschillende uurtarieven afhankelijk van de ervaring van de betreffende advocaat. De uurtarieven variëren van € 120,- tot € 200,- (exclusief 6 % kantoorkosten en 21% BTW).

 

Als uw inkomen volgens de overheid onvoldoende is om ons uurtarief te kunnen betalen, wordt onze dienstverlening (gedeeltelijk) door de overheid voldaan. Dit wordt ook wel een toevoeging genoemd. 

 

U moet wel altijd een eigen bijdrage  betalen, waarvan de hoogte afhankelijk is van uw inkomen en vermogen. Als u door het Juridisch Loket (telefoonnummer: 0900-8020) wordt doorverwezen naar ons, dan geeft de overheid u korting op de eigen bijdrage. 

 

Onze advocaten vragen deze zogenoemde toevoeging kosteloos voor u aan bij de Raad voor Rechtsbijstand. Voor meer informatie over een toevoeging kunt u terecht bij één van onze advocaten of op de website van de Raad voor Rechtsbijstand, www.rvr.org.

mail uw vraag
Realisatie Groenewold Media      |      Copyright © 2024      |      Sitemap      |      Algemene voorwaarden      |      Klachten-, geschillenregeling